Mijn boek: Het ligt aan jou...!

Met mijn Tria-Onderwijsaanpak werk je aan je persoonlijke ontwikkeling. Je legt je diepe overtuigingen bloot, ontdekt wat je hebt meegemaakt. Zo kun je weer werken vanuit je hart en niet vanuit overleving! 'Het ligt aan jou....., want jij doet ertoe'!

De Tria-Onderwijsaanpak is makkelijk in te zetten en zeer doeltreffend. Ook wel spannend en zeer de moeite waard! Het is je gegund!

Boek bestellen?

In november 2016 verscheen mijn boek ’Het ligt aan jou’. Hierin beschrijf ik mijn eigen proces, inclusief een burn-out en mijn aanpak: hoe kom ik weer bij mezelf, hoe blijf ik daar en kan ik voorkomen weer in mijn eigen valkuilen te stappen. Het ligt aan jou: jij kunt beslissen een dergelijk proces in te gaan. Weet dan dat je ertoe doet! En: je hoeft het niet alleen te doen, wel zelf!

50%
JA! Ik wil heel graag het boek ’Het ligt aan jou’ bestellen.

Waarom mijn boek bestellen?

Werk je in het onderwijs en ben je tussen de 35 en 45 jaar of tussen de 55 en 65? Dan moet je dit boek zeker lezen, want volgens de statistieken heb je bijna 24% kans op een burn-out!

Dit boek biedt je drie instrumenten om te voorkomen dat je moet afhaken: weet wat je hebt meegemaakt (familieopstelling), welke talenten en energieën je bezit en hoe je vreedzaam communiceert.

Met drie instrumenten breng ik jou in verbinding met je eigen kracht. Heel praktisch en direct toepasbaar! Zodat je er kunt zijn voor de kinderen, het onderwijs beter wordt en het voor jou als docent leuk blijft.

 Boek bestellen?

Mijn boek vertelt hoe je energiek kan blijven in het onderwijs, zonder burnout. Mijn stelling is namelijk: alleen als je weet wie je bent, wat je hebt meegemaakt in je leven kun je meebewegen in het onderwijs en hoef je niet om te vallen.

arrow_drop_up arrow_drop_down